Detalii despre Metin2

In jos

Detalii despre Metin2

Mesaj  IngerulNebun la data de Sam Sept 18, 2010 4:55 pm

Metin 2 este un joc online. Exista 4 clase de personaje: Razboinic, Ninja, Saman, Sura. Fiecare clasa de personaje poate fi trecuta de la masculin la feminin si invers.
Jocul este de tip MMORPG (massive_multiplayer_online_role_playing_game). Necesita o înregistrare pe site-ul principal, respectiv metin2.ro, pentru varianta româneasca. Urmatorul pas este downloadarea clientului (jocul în sine).
Jucatorii trebuie sa înainteze în levele obtinând cât mai multa experienta, prin mai multe metode, sa devina din ce în ce mai puternici marindu-si abilitatile magice, care sunt de doua feluri pentru fiecare clasa si au posibilitatea de a face misiuni, de a pescui, de a se casatori si de a se duela. In joc sunt mai multe harti în care te poti teleporta si daca omori animale poti câstiga "yang" (sau "gold" în varianta americana) , care este moneda de schimb a jocului.

Razboinic
Razboinicii, datorita abilitatilor armurilor lor puternice, au un rol important in lupta corp la corp. Aspiratiile lor vin mai ales din puterea fizica si din spiritul lor calm si echilibrat.
Depinde de abilitatile alese, razbunarea lor poate fi distrugatoare folosindu-se de armele manevrate cu ambele maini sau prin indemanarea utilizarii unei sabii si a scutului, ce pot pune piedici oricarui adversar.


Ninja
Ninja sunt asasini profesionisti, ei pot ataca prin ambuscada. Poarta numai armuri usoare pentru a mentine viteza si mobilitatea.
Dedicati abilitatilor lor, Ninja sunt maestrii in luptele cu pumnalul cat si cu arcul.


Saman
Samanii sunt intelepti si folosesc Farmecele si Magia. Intr-o lupta sau in apararea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace.
Dedicati abilitatilor lor, Samanii sunt maestrii in intensificarea damage-ului din timpul atacului si in tamaduirea rapida sau in sustinerea vrajilor.


Sura
Sura sunt Luptatorii care au optinut puteri magice cand au decis sa creasca in bratele lor Samburii malefici ai Raului. Din aceasta cauza sunt maestrii in lupte prin manuirea sabiei cauzand de asemenea chiar si damage de la distanta folosindu-se de magie.
Dedicati abilitatilor lor, Sura isi pot dezvolta farmecele folosite in atac si pot spori puterea magica.IngerulNebun
Admin

Mesaje : 30
Data de înscriere : 18/09/2010
Localizare : PC

Vezi profilul utilizatorului http://metin29.hitforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum